Workshop Solutions

Workshop solutions

Een rendabele werkplaats moet ergonomisch, functioneel en vooral weldoordacht zijn. Een duidelijke routing is onmisbaar om uw service- of carrosserie werkplaats optimaal te kunnen benutten. Als onafhankelijke consultant kunnen wij u, dankzij een jarenlange ervaring en opgebouwde productkennis, bijstaan in al deze belangrijke processen. Voor de uitvoering van uw plannen werken wij nauw samen met gespecialiseerde partners in Belgie. Belangrijkste aspect hier blijft, ondersteuning en begeleiding van A tot Z.

Body Shop Equipment

Herstelling

Met onze jarenlange ervaring in deze sector en onder andere een professionele samenwerking met een Belgisch fabrikant van spuitcabines kunnen we ook de koetswerkhersteller compleet ten dienste zijn. Ook hier fungeren we als onafhankelijk consulent en bieden we steeds opnieuw de meest brede oplossingen aan ten behoeve van een zo rendabel mogelijke carrosserie werkplaats.

Service Equipment

TOOLS

De juiste tool voor de job. Voor de meeste van deze producten werken wij samen met gekende Belgische partners. Wij zullen u steeds een onafhankelijk advies geven en u begeleiden naar de juiste aankoop.